Monday, October 10, 2011

*** blogshop pertamaku ***

Hye semua...
Dengan rasminya malam ini blogshop pertamaku dilancarkan....
Hmmm...apa perasaannya...
Rasa sangat penat jugak untuk nak menghasilkan 
Satu perniagaan yang berkonsepkan online ini......
Harapanku..agar blog ini mendapat sambutan pelbagai pihak....
InsyaAllah...Amin...
Jom shopping.....

Ada juga support dari belakang tabir tau iaitu Herba Tihara & Onshop2u...
sangat-sangat terima kasih...
aku banyak belajar daripada beberapa blogshop 
terutamanya blog yang 2 ini... 

Tak lupa jugak member yang ada share kat dalam blogshop ini...Miss NIna

Seperti biasa pembukaan blogshop mesti ada GA kan..so aku pun akan mengadakan GA buat julung kalinya....tapi tunggu dulu sampai semua cukup settle....

Sampai sini dulu ek...:D

1 comment:

Tihara said...

thanks yana..

wow best tu ada GA..